Είμαι η Νικολέττα Τηλιγάδα και με συναρπάζει η απλότητα και η αμεσότητα.

Σπούδασα στην Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης, συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές και εργάστηκα ως τοπογράφος μηχανικός για 8 χρόνια. Ένα δραματικό και καθοριστικό γεγονός  έφερε το 2006 στο προσκήνιο την ερώτηση «Και τι κάνω τώρα για να (ξανα)γίνω καλά;». Επέλεξα «τυχαία» τη μέθοδο NSI (Netwok Spinal Analysis) και ξεκίνησε η συναρπαστική ανακάλυψη λέξεων και εννοιών όπως ολιστική προσέγγιση, αυτοϊαση, βιωματική προσέγγιση, φυσική θεραπεία, αναπνευστική αγωγή. Πεδία άγνωστα μέχρι τότε και μάλλον αμφισβητούμενα από το μαθηματικό μου νου. Ακολούθησε αλλαγή της επαγγελματικής μου ταυτότητας, μύηση στον κόσμο της μητρότητας μέσα από τη δημιουργία οικογένειας, εκπαιδεύσεις σε επίπεδο πιστοποίησης και πληθώρα σεμιναρίων.

Πρόθεσή μου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αναπνευστικής αγωγής και ευρυθμίας με στόχο τη βελτίωση της υγείας. Κίνητρό μου είναι ο θαυμασμός και ο σεβασμός στις απεριόριστες ικανότητες του ανθρώπου, η γνώση ότι η υγεία του ανθρώπου εξαρτάται από την αρμονική συνύπαρξη σώματος, νου και πνεύματος. Εσωτερική μου δέσμευση είναι η συνεχής επιμόρφωση και επαγρύπνηση.

Μετά από χρόνια δοκιμών και διαδρομών, όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους που εκτιμούσα και συνεχίζω να εκτιμώ, απέκτησα το 2019 τον  προσωπικό μου χώρο. Συστεγάζομαι με το Σύλλογο Τέχνης και Πολιτισμού Art&Motion στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.